Online drank bestellen vanuit de luie stoel

Online drank bestellen vanuit de luie stoel

Vanuit de luie stoel online drank bestellen. We zien het steeds vaker. En waarom ook niet? Het is gemakkelijk, u hoeft niet in een (drukke) slijterij te zoeken en u heeft al uw geliefde drankjes in één overzicht. Van bier tot wijn tot sterke drank. Maar ook frisdrank slaan we massaal in online. 

Welke dranken online bestellen?

Drank is een brede term. Dat kan van alles zijn, maar grofweg kunt u de volgende drank online bestellen:

 

  • Bier: in blikjes, flesjes, een fust of bierpakketten
  • Wijn: in flessen of verpakt in wijnpakketten
  • Sterke drank als rum of whiskey of mixdrankjes
  • Alcoholvrije dranken (frisdrank)
  • Barbenodigdheden als glazen, afschuim spatels en bieropeners

Drank online bestellen voor feestjes

Online drank bestellen is vaak vooral handig bij feestjes. U heeft zo een online winkel die alles biedt: van de gewone bier tot speciaalbier en ook de sterke drank. In flesjes maar ook voor bierfusten. En alles wordt natuurlijk bij u thuis bezorgd. Naast drank kunt u tevens ook shoppen voor bar- of tap benodigdheden, zoals bierviltjes of glaswerk. Of eten! Want welk feestje gaat nou niet gepaard met eten? Alles dus op één plek en thuis vanuit de luie stoel te bestellen. 

Bierpakket als cadeau kopen

Drank kunt u zelf nuttigen maar is ook altijd mooi om weg te geven. Natuurlijk kunt u een krat bier cadeau doen. Maar is wel zo leuk om te kiezen voor een bierpakket. Van één specifiek merk (favoriete merk van de ontvanger?) of juist van verschillende bieren. Zo kan degene aan wie u de bieren cadeau geeft proeven van verschillende smaken. En wie weet zit er een nieuwe favoriet tussen. De bierpakketten worden mooi voor u ingepakt bij de online shop en zijn vaak voorzien van leuke extra’s. Denk aan een bierglas (of glazen), een ice bucket of chips. Chips welke perfect bij bier past.

Wijnpakketten 

Bent u meer een wijnliefhebber? Kijk dan bij de online slijterij zeker ook bij de wijnpakketten. Net zoals bij bier kunt u bij de wijnpakketten kennismaken met diverse wijnen uit binnen- en buitenland. Rood, wit, droog of zoet. Alles is aanwezig. Inclusief prachtige wijnglazen, wat de hele ervaring met nieuwe wijnen nog mooier maakt. En ook hier kunt u weer lekkere versnaperingen erbij bestellen. Hierdoor kunt u een geheel compleet aanschaffen en iemand cadeau doen.

Mixdrankjes

Bier en wijn is natuurlijk heerlijk. Maar op z’n tijd is een goed mixdrankje ook puur genieten. Maak zelf een mixdrank van bijvoorbeeld whisky en cola, maar het is ook handig om het kant-en-klaar te kopen. In een blikje. Zo heeft u meteen ook de juiste verhoudingen: de juiste hoeveelheid drank en daarbij de juiste hoeveelheid – in dit geval – cola. En als u een feestje geeft, zijn die blikjes wel net wat makkelijker.

Online alcoholvrije drank bestellen

Naast online drank bestellen kunt u ook bij menig drankenwinkel ook veel alcoholvrije drankjes te bestellen. Bijvoorbeeld frisdrank of ‘gewoon’ koffie of thee. Een gemiddelde online drankenwinkel heeft het allemaal. Perfect voor elk feestje, of om gewoon de kast / koelkast weer bij te vullen. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *