Waar moet je zijn voor je koffie?

Waar moet je zijn voor je koffie?

Koffie van de dag, dat is waar Café du Jour voor staat. Dit is de Franse vertaling van koffie van de dag, terwijl koffie oorspronkelijk en op zijn best Italiaans is. De oprichters hebben dat overwogen maar vonden Café du Jour beter klinken (als bedrijfsnaam) dan caffè della giornata. Café du Jour heeft een aanbod aan koffie, thee, bier, kruiden (kook kruiden voor bij het eten) en toebehoren (accessoires voor de koffie: koffiezetapparaten en dergelijke).

Oorsprong

Bij Café du Jour draaien ze er niet omheen en doen ze niet moeilijk over wat ze hebben: goede koffie voor een goede prijs. De twee broers begonnen te experimenten met koffie en kregen al snel familie en vrienden over de vloer om bij hen hun koffie te halen. Dit leidde tot de beslissing om er een bedrijf van te maken. Café du Jour is opgericht door twee broers in 2015. Oorspronkelijk een afstudeeropdracht en uiteindelijk op de dag van vandaag een bevestigd bedrijf. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor koffie, maar ook de ambitie om een succesvol bedrijf op te richten (maar voornamelijk de liefde voor koffie).

Koffie

Over de koffie weten zij veel te vertellen en aan te bieden, bijvoorbeeld hoe je je koffie moet zetten (bonen of gemalen en met wat voor apparaat), wat voor intensiteit koffie je wilt en wat voor smaak je lekker vindt (notig, chocolade en bloemig bevinden zich ook tussen de smaak opties). Op de site worden er verschillende koffie merken aangeboden, waaronder Café du Jour’s eigen koffie merk. Ook andere bekende merken worden bij de broers aangeboden, zoals Lavazza, Lucaffé en Segafredo (en nog velen anderen natuurlijk).

Genoeg te vinden bij dit fantastische koffie bedrijf. Kijk op www.cafedujour.nl voor meer informatie of voor jouw koffie, thee en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *