Mobiele koffiekar op locatie

Mobiele koffiekar op locatie

Met een koffiekar op locatie maak jij je evenement helemaal af. Een mobiele koffiekar levert je namelijk een hoop op. Allereerst hoef jij je zelf niet meer druk te maken over de verzorging van de koffie. Dingen als de hoeveelheid koffie, suiker en melk – daar hoef je je niet druk over te maken. Of mensen nog een kop koffie willen? Dat is ook geen zorg voor jou tijdens het evenement. Daarom kies je voor een mobiele koffiekar. In de koffiekar is genoeg koffie om je gasten de hele ochtend, middag, avond of dag te kunnen voorzien van allerlei koffies.

 

Met barista

Een mobiele koffiekar is meer dan de koffiekar alleen. De apparatuur die bij de kar hoort, hoeven je gasten natuurlijk niet zelf uit te vogelen. Daar zijn barista’s voor. Een mobiele koffiekar komt met barista. Heb je een groter gezelschap, dan kunnen er meerdere barista’s of koffiekarren geregeld worden. Zo weet je zeker dat niemand te lang op koffie hoeft te wachten. Een barista weet een goede kop koffie netjes te zetten en te serveren. Zo maak je sowieso indruk op je gasten. Er wordt ook gewerkt met hoge kwaliteit koffiebonen.

 

De koffiekar

Maar de klapper op de vuurpijl is de koffiekar zelf. Dit is namelijk meestal een Vespa Piaggio. Een witte, authentieke koffiekar vanuit waar de koffie geserveerd kan worden. Voor een evenement waar weinig aankleding is, is dit een leuke toevoeging. Heb je juist nagedacht over de aankleding van je evenement? Dan hoef je je ook niet druk te maken dat de witte koffiekar afleidt van het algehele thema. Genoeg redenen dus om een koffiekar op locatie te regelen voor jou evenement. Je ontzorgt de organisatie op het gebied van koffie en maakt indruk op je gasten met de koffiekar en kwaliteitskoffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *